Policija osigurala potrepštine za socijalu samoposlugu u Karlovcu

Foto: PU karlovačka

Nakon što su djelatnici policije nedavno pokazali humanost kroz prikupljanje novčanih sredstava za djevojčice iz Benina u Africi ovog puta odazvali su se i humanitarnoj akciji za socijalnu samoposlugu u Karlovcu. Naime, socijalna samoposluga ima veliki broj korisnika u potrebi te je želja djelatnika policije bila da u vrijeme adventa i darivanja pomoć u ovim hladnim danima stigne i do njih kako bi i te osobe doživjele radost božićnih i novogodišnjih blagdana. Iz tih razloga prikupljena je hrana i potrepštine koje je načelnik Josip Ćelić danas 20. prosinca uručio ravnateljici Gradskog društva Crvenog križa Branki Hastor. 

U ovoj humanitarnoj akciji sudjelovao je i Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a podružnica Karlovac. 

Načelnik Ćelić prilikom predaje potrepština istaknuo je da su djelatnici policije još jednom pokazali koliko je važno pomagati drugima kroz ovakve humanitarne akcije i vjeruje da će prikupljene potrepštine pomoći karlovčanima koji su u potrebi. 

Ravnateljica Hastor iskazala je zahvalnost na ovoj pomoći i vjeruje da će ovakva pomoć obradovati sve korisnike socijalne samoposluge i biti im od koristi.



Stranica