U Dugoj Resi za ljubaznost nagrađeni vozači

Foto: PP Duga Resa

S ciljem poticanja tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanja vozača da poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima, Policijska postaja Duga Resa je 14. rujna provela preventivnu akciju Dan ljubaznosti u prometu

Aktivnost je provedena u suradnji s Gradom Duga Resom i HAK-om Duga Resa i to na način da su na četiri frekventna pješačka prijelaza u Dugoj Resi bilježili vozače koji poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima i one koji to ne poštuju. Metodom slučajnog izbora određeno je 10 vozača koji su jučer 3. listopada u prostorijama Grada Duga Rese prigodno nagrađeni. 

Rezultate provedene akcije prezentirao je načelnik Policijske postaje Duga Resa Ivan Špehar te je zajedno s gradonačelnikom Grada Duga Resa Tomislavom Boljarom i predstavnikom HAK-a Duga Resa Ivanom Benkovićem vozačima uručio priznanja i prigodne nagrade. 

U želji i s ciljem da kulturno i ljubazno ponašanje u prometu postane dijelom naše svakodnevice od svih sudionika u prometu i dalje očekujemo da budu tolerantni jedni prema drugima te da svojim primjerima poznavanja prometne kulture pridonose poboljšanju stanja sigurnosti u prometu.
 



Stranica