U prometnoj nesreći teško ozlijeđen putnik u vozilu

Jučer u 22.05 sati u Karlovcu na raskrižju ulica Tadije Smičiklasa i Prilaz Većeslava Holjevca dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 33-godišnjakinja koja prilikom skretanja u lijevo nije propustila osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka koji je zadržavao smjer kretanja, a kojim je upravljala 44-godišnjakinja te je udarila u njezin automobil. U osobnom automobilu kojim je upravljala 44-godišnjakinja teško je ozlijeđen 18-godišnji putnik i lakše je ozlijeđena 17-godišnja putnica. Materijalna šteta je veća od 20.000 kuna, a protiv 33-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava. 
 

Foto: ilustracija

Jučer u 22.05 sati u Karlovcu, na raskrižju ulica Tadije Smičiklasa i Prilaz Većeslava Holjevca dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 33-godišnjakinja koja prilikom skretanja u lijevo nije propustila osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka koji je zadržavao smjer kretanja, a kojim je upravljala 44-godišnjakinja te je udarila u njezin automobil.
U osobnom automobilu kojim je upravljala 44-godišnjakinja teško je ozlijeđen 18-godišnji putnik i lakše je ozlijeđena 17-godišnja putnica. Materijalna šteta je veća od 20.000 kuna, a protiv 33-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava. 



Stranica