Osumnjičeni za iznudu

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom policijskih službenika starih 23 i 27 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznuda. Naime, 23-godišnjaka se sumnjiči da je uporabom tjelesne snage 26-godišnjaka prisiljavao da mu isplati nepostojeći dug u novcu, dok se 27-godišnjaka sumnjiči da mu je pomagao u kaznenom djelu iznuda. Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu dovedeni i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
Policijski službenici udaljeni su iz službe te će protiv njih biti pokrenuti disciplinski postupci.

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom policijskih službenika starih 23 i 27 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznuda. Naime, 23-godišnjaka se sumnjiči da je uporabom tjelesne snage 26-godišnjaka prisiljavao da mu isplati nepostojeći dug u novcu, dok se 27-godišnjaka sumnjiči da mu je pomagao u kaznenom djelu iznuda.
Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu dovedeni i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Policijski službenici udaljeni su iz službe te će protiv njih biti pokrenuti disciplinski postupci.
 



Stranica