U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač mopeda

Jučer u 00.15 sati na županijskoj cesti u Gornjem Velemeriću dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,10 promila upravljao je 27-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola u zavoju izgubio ravnotežu te s mopedom pao na kolnik i udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera, pod utjecajem alkohola od 0,55 promila, upravljao 30-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač mopeda je teško ozlijeđen, materijalna šteta veća je od 9000 kuna, a protiv obojice bit će proslijeđena prekršajna prijava i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: ilustracija

Jučer u 00.15 sati na županijskoj cesti u Gornjem Velemeriću dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,10 promila upravljao je 27-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola u zavoju izgubio ravnotežu te s mopedom pao na kolnik i udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera, pod utjecajem alkohola od 0,55 promila, upravljao 30-godišnjak.
U prometnoj nesreći vozač mopeda je teško ozlijeđen, materijalna šteta veća je od 9000 kuna, a protiv obojice bit će proslijeđena prekršajna prijava i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu



Stranica