U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

Jučer u 13.55 sati u Karlovcu na raskrižju Ulice Selce i njenog južnog odvojka dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 18-godišnjak koji je prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak. Tom prilikom vozač bicikla pao je na kolnik i teško se ozlijedio, a dijelovi bicikla udarili su u moped karlovačkih registracijskih oznaka i kacigu 40-godišnjeg vozača mopeda, koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen u raskrižju zbog propuštanja vozila. O događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće. 
 

Foto: ilustracija

Jučer u 13.55 sati u Karlovcu na raskrižju Ulice Selce i njenog južnog odvojka dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 18-godišnjak koji je prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak.
Tom prilikom vozač bicikla pao je na kolnik i teško se ozlijedio, a dijelovi bicikla udarili su u moped karlovačkih registracijskih oznaka i kacigu 40-godišnjeg vozača mopeda, koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen u raskrižju zbog propuštanja vozila. O događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće



Stranica