Osumnjičeni za krađu dizel goriva

U večernjim satima 2. ožujka u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom policijski službenici zaustavili su osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka u kojem je pronađeno nekoliko kanistara dizel goriva za koje 25-godišnji vozač i 37-godišnji putnik nisu imali račun. Provedenim kriminalističkim istraživanjem dvojicu muškaraca sumnjiči se da su zajedno s 20-godišnjakom iste večeri provalili u teretni automobil parkiran na području Gornjeg Zvečaja i otuđili dizel gorivo u vrijednosti više stotina kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa, protiv osumnjičenih osoba nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava. 
 

Foto: ilustracija

U večernjim satima 2. ožujka u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom policijski službenici zaustavili su osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka u kojem je pronađeno nekoliko kanistara dizel goriva za koje 25-godišnji vozač i 37-godišnji putnik nisu imali račun.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem dvojicu muškaraca sumnjiči se da su zajedno s 20-godišnjakom iste večeri provalili u teretni automobil parkiran na području Gornjeg Zvečaja i otuđili dizel gorivo u vrijednosti više stotina kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa, protiv osumnjičenih osoba nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.



Stranica