Razriješena kaznena djela teške krađe i razbojničke krađe

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem koji je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu 17. listopada. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 29-godišnjak osumnjičen da je s otuđenim autoradiom htio izaći iz trgovačkog centra u čemu ga je pokušao zaustaviti zaštitar, ali se mladić nakon naguravanja sa zaštitarom udaljio te je naknadno pronađen.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 29-godišnjak osumnjičen da je zajedno sa 25-godišnjakom u noći sa 6. na 7. kolovoza provalio u obiteljsku kuću na Orlovcu kojom prilikom je otuđen novac i nakit. Navedenu dvojicu mladića sumnjiči se i da su 2. kolovoza zajedno s 19-godišnjakom iz registar kase u prodavaonici u gradskoj četvrti Banija otuđili novac. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima veća je od 12.000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojničke krađe i teške krađe protiv osumnjičenih osoba Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podneseno je posebno izvješće, a osumnjičeni 29-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku i doveden na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
 



Stranica