Osumnjičen za krađu i tešku krađu

Obzirom da je pronađen dio otuđenih predmeta s groblja, a za koje predmete ne znamo vlasnike, pozivamo oštećene osobe da u Policijskoj postaji Karlovac provjere radi li se o njihovim otuđenim predmetima.

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog kaznenih djela krađe i teške krađe. Mladića se sumnjiči da je 21. kolovoza provalio u trgovinu u gradskoj četvrti Drežnik u Karlovcu i otuđio prehrambene proizvode. Ujedno sumnjiči ga se i za krađu više brončanih kipova i vaza s groblja u gradskoj četvrti Švarča, dok se 19-godišnjakinju sumnjiči za kazneno djelo prikrivanja otuđenih predmeta s groblja. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesene kaznene prijave, a 20-godišnjak je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.
Obzirom da je pronađen dio otuđenih predmeta s groblja, a za koje predmete ne znamo vlasnike, pozivamo oštećene osobe da u Policijskoj postaji Karlovac provjere radi li se o njihovim otuđenim predmetima.  



Stranica