Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer oko 3.15 sati u naselju Šišljavić dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao je 25-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika u odvodni kanal. Nakon što su vozač i putnica izišli iz automobila, automobil se zapalio i u potpunosti izgorio. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač, a 24-godišnja putnica lakše je ozlijeđena. Materijalna šteta veća je od 19.000 kuna, a protiv vozača bit će proslijeđen optužni prijedlog, kao i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: ilustracija

Jučer oko 3.15 sati u naselju Šišljavić dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao je 25-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika u odvodni kanal. Nakon što su vozač i putnica izišli iz automobila, automobil se zapalio i u potpunosti izgorio.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač, a 24-godišnja putnica lakše je ozlijeđena. Materijalna šteta veća je od 19.000 kuna, a protiv vozača bit će proslijeđen optužni prijedlog, kao i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica