Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na području Ogulina

Jučer oko 22 sata na županijskoj cesti u blizini mjesta Puškarići, grad Ogulin, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 37-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera pod utjecajem alkohola od 1,09 promila upravljao 37-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač zagrebačkog vozila teško je ozlijeđen, dok je vozač ogulinskog vozila lako ozlijeđen. Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv oba vozača bit će podneseno izvješće o počinjenom prekršaju.

Foto: ilustracija

Jučer oko 22 sata na županijskoj cesti u blizini mjesta Puškarići, grad Ogulin, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 37-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera pod utjecajem alkohola od 1,09 promila upravljao 37-godišnjak.
U prometnoj nesreći vozač zagrebačkog vozila teško je ozlijeđen, dok je vozač ogulinskog vozila lako ozlijeđen. Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv oba vozača bit će podneseno izvješće o počinjenom prekršaju. 



Stranica