U Karlovcu teško ozlijeđen pješak

Jučer u 17.55 sati u Karlovcu, u Ulici Marmontova aleja, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 74-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine udario u 60-godišnjeg pješaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila na obilježenom pješačkom prijelazu prelazio kolnik. Tom prilikom pješak je teško ozlijeđen. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv 74-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava
 

Foto: ilustracija

Jučer u 17.55 sati u Karlovcu, u Ulici Marmontova aleja, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 74-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine udario u 60-godišnjeg pješaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila na obilježenom pješačkom prijelazu prelazio kolnik.
Tom prilikom pješak je teško ozlijeđen. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv 74-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.



Stranica