Teško ozlijeđen suvozač

Dana 27. studenoga oko 22.15 sati na autocesti A-1 dogodila se prometna nesreća. 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Zagreba. Zbog nedržanja potrebnog razmaka i utjecaja alkohola, prednjim dijelom vozila udara u teretni automobil splitskih registracijskih oznaka, a potom i središnju metalnu ogradu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 40-godišnji putnik iz osobnog automobila. Materijalna šteta je oko 35.000 kuna, a protiv 47-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava. 
 

Foto: ilustracija

Dana 27. studenoga oko 22.15 sati na autocesti A-1 dogodila se prometna nesreća. 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Zagreba. Zbog nedržanja potrebnog razmaka i utjecaja alkohola, prednjim dijelom vozila udara u teretni automobil splitskih registracijskih oznaka, a potom i središnju metalnu ogradu.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 40-godišnji putnik iz osobnog automobila. Materijalna šteta je oko 35.000 kuna, a protiv 47-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.  



Stranica