Policiji dodijeljeno priznanje Lovačkog saveza karlovačke županije

Foto: PU karlovačka

U petak 23. listopada u Novigradu na Dobri povodom 20. obljetnice osnutka Saveza održana je svečana sjednica Lovačkog saveza karlovačke županije. Uz brojne goste svečanoj sjednici bili su nazočni predstavnici ceha lovaca iz pokrajine Bavarske u Njemačkoj, Republike Slovenije, predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Hrvatskog lovačkog saveza, predstavnici Lovačkih saveza, župan Karlovačke županije, gradonačelnici, načelnici općina i predstavnici policije. 

Zbog dugogodišnje uspješne suradnje Lovačkog saveza karlovačke županije i Policijske uprave karlovačke, posebice u provedbi preventivnog projekta Siguran lov, Policijskoj upravi karlovačkoj dodijeljeno je priznanje. U ime Policijske uprave karlovačke priznanje je preuzeo voditelj Službe policije Jure Pavlinić

Podsjećamo da se preventivni projekt Siguran lov odnosi se na podizanje razine sigurnosti prilikom rukovanja vatrenim oružjem i sveukupne sigurnosti u lovištima usmjerene na prevenciju stradavanja u lovu, kao i sprječavanje protuzakonitog lova te ostalih protupravnih ponašanja iz domene lovstva. 
 



Stranica