Djelatnicima PU karlovačke uručene pohvalnice i priznanja

Foto: PU karlovačka

Svake godine u sklopu obilježavanja Dana policije zasluženim djelatnicima dodjeljivane su pohvalnice i priznanja za sportska natjecanja, a ove godine to je učinjeno danas u prostorijama Policijske uprave karlovačke. Tako su u povodu obilježavanja blagdana Svetog Mihaela – zaštitnika policije, održana sportska natjecanja djelatnika Policijske uprave karlovačke u kategoriji praktičnog streljaštva i malog nogometa. Najboljima je danas na prigodnom okupljanju rukovoditelja Policijske uprave karlovačke načelnik Tomislav Kotić uručio medalje, pehare i priznanja za ostvarene rezultate. 

Temeljem odluke Povjerenstva Policijske uprave karlovačke za dodjelu nagrada i zahvalnica za proteklu godinu, sukladno prijedlozima nadređenih rukovoditelja za izuzetno zalaganje i postignute rezultate u izvršavanju službenih zadaća, pohvalnice je primilo 23 djelatnika Policijske uprave karlovačke. Troje policijskih službenika je ministar unutarnjih poslova na prijedlog glavnog ravnatelja policije iznimno promaknuo u više osobno policijsko zvanje. 

Za suradnju i partnerski odnos u provedbi preventivnih projekata i aktivnosti, načelnik Kotić zahvalnicu je uručio Dubravku Halovaniću. Ujedno Policijska uprava karlovačka zahvalnice je dodijelila i naknadno će ih uručiti Zapovjedništvu hrvatske kopnene vojske i to za ostvarenu izuzetnu suradnju, te Goranu Velimiroviću za pružanje pomoći policijskom službeniku prilikom uhićenja počinitelja kaznenog djela.
 



Stranica