Policijsku postaju Duga Resa posjetili učenici četvrtih razreda

Foto: PP Duga Resa

Jučer, 5. listopada, u okviru preventivnog programa Zajedno više možemo koji se i nadalje provodi na području cijele Policijske uprave karlovačke, policijski službenici Policijske postaje Duga Resa u svojim službenim prostorijama ugostili su učenike četvrtih razreda Osnovne škole Ivan Goran Kovačić te im održali prigodno edukativno predavanje pod nazivom Mogu ako hoću MAH-1. 
Učenici su od škole do policijske postaje došli u pratnji policijskih službenika i na putu osvježili svoje stečeno znanje koje im je prijeko potrebno za sigurno sudjelovanje u prometu.
Za vrijeme boravka u policijskoj postaji, kontakt policajac i policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa učenike su upoznali sa zadaćama policije te im pojasnili ulogu pojedinih službi. Imali su priliku razgledati i izloženu policijsku opremu koja se koristi u obavljanju službenih zadaća, a ujedno razgledali su i prostorije operativnog dežurstva kao i prostorije gdje se izrađuju osobni dokumenti. Ovom edukacijom obuhvaćeno je više od 40 učenika, a ovakav vid edukacije nastavit će se i u ostalim školama na dugoreškom području.
 



Stranica