Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na autocesti A-1

Danas oko 8 sati na autocesti A-1, kod odmorišta Dobra dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Osobnim automobilom zadarskih registracijskih oznaka u smjeru sjevera upravljao je 42-godišnji hrvatski državljanin koji se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je skrenuo ulijevo prema centralnom pojasu autoceste gdje je došlo do prevrtanja vozila i prelaska na suprotnu kolničku traku. Na mjestu događaja smrtno je stradao 42-godišnji vozač, a dvoje putnika (35-godišnjakinja i 6-godišnje dijete) lako je ozlijeđeno. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće. 

 

Foto: ilustracija

Danas oko 8 sati na autocesti A-1, kod odmorišta Dobra dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Osobnim automobilom zadarskih registracijskih oznaka u smjeru sjevera upravljao je 42-godišnji hrvatski državljanin koji se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je skrenuo ulijevo prema centralnom pojasu autoceste gdje je došlo do prevrtanja vozila i prelaska na suprotnu kolničku traku. Na mjestu događaja smrtno je stradao 42-godišnji vozač, a dvoje putnika (35-godišnjakinja i 6-godišnje dijete) lako je ozlijeđeno. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće
 



Stranica