Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

Jučer oko 10.35 sati na auto cesti A-1 kod čvora Karlovac, u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka upravljao je 70-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji je zbog nepropisnog prestrojavanja lijevom bočnom stranom udario u desnu bočnu stranu osobnog vozila slovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 29-godišnja državljanka Slovačke.

U ovoj prometnoj nesreći ukupno je ozlijeđeno osam osoba, četiri osobe su lakše ozlijeđene, četiri osobe teško, a 70-godišnjem vozaču ozlijede su opasne po život. Od trenutka nesreće do 12.04 sati promet se odvijao otežano po zaustavnoj traci. Materijalna šteta je 40.000 kuna, a protiv 70-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
 

Foto: ilustracija

Jučer oko 10.35 sati na auto cesti A-1 kod čvora Karlovac, u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka upravljao je 70-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji je zbog nepropisnog prestrojavanja lijevom bočnom stranom udario u desnu bočnu stranu osobnog vozila slovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 29-godišnja državljanka Slovačke.
U ovoj prometnoj nesreći ukupno je ozlijeđeno osam osoba, četiri osobe su lakše ozlijeđene, četiri osobe teško, a 70-godišnjem vozaču ozlijede su opasne po život. Od trenutka nesreće do 12.04 sati promet se odvijao otežano po zaustavnoj traci. Materijalna šteta je 40.000 kuna, a protiv 70-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.



Stranica