Teško ozlijeđen vozač traktora

Jučer u 6.50 sati u naselju Brođani u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim traktorom kojem je bila pridodana prikolica upravljao je 61-godišnjak i zbog neprilagođene brzine udario u teretni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak a koji se zbog izbjegavanja sudara prethodno zaustavio. Traktor je sletio van kolnika u udolinu i udario u drvo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 61-godišnjak protiv kojeg će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće. Nastala materijalna šteta veća je od četiri tisuće kuna. 
 

Foto: ilustracija

Jučer u 6.50 sati u naselju Brođani u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Neregistriranim traktorom kojem je bila pridodana prikolica upravljao je 61-godišnjak i zbog neprilagođene brzine udario u teretni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak a koji se zbog izbjegavanja sudara prethodno zaustavio. Traktor je sletio van kolnika u udolinu i udario u drvo.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 61-godišnjak protiv kojeg će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće. Nastala materijalna šteta veća je od četiri tisuće kuna.  



Stranica