Dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i 48-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela, teške tjelesne ozlijede u pokušaju, oštećenja tuđe stvari i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora.

Ujedno, provedeno je i kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je zajedno s prethodnom dvojicom osumnjičenika počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Naime, sumnja se da su 37-godišnjak i 48-godišnjak, 28. svibnja oko 19 sati ispred i u unutrašnjosti vikend kuće na području Luke Pokupske verbalno, a potom i fizički napali 49-godišnjaka te ga pritom lakše ozlijedili. Ujedno, sumnja se da su sva trojica razbili stakla na ulaznim vratima vikend kuće i oštetili osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 43-godišnjakinje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, jučer u večernjim satima, 37-godišnjak i 48-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, a 64-godišnjak je pušten na slobodu. Nastala materijalna šteta veća je od 9.000 kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđena je kaznena prijava.
 



Stranica