Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

Jučer oko 13.20 sati u prigradskom naselju Cerovac Vukmanićki dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka upravljao je 66-godišnjak i kretao se državnom cestom D-1 u smjeru Karlovca.
Dolaskom na navedeno mjesto iz neutvrđenog razloga vozilom prelazi na suprotni kolnički trak. U tom trenutku iz suprotnog smjera nailazi osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 56-godišnjakinja a koja u namjeri izbjegavanja sudara prelazi na lijevi kolnički trak. U tom trenutku 66-godišnjak se naglo vraća u svoj kolnički trak te udara u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći oboje vozača i 63-godišnja putnica iz automobila dubrovačkih registracijskih oznaka, teško su ozljeđeni. Materijalna šteta veća je od 20.000 kuna.

 

Foto: ilustracija

Jučer oko 13.20 sati u prigradskom naselju Cerovac Vukmanićki dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka upravljao je 66-godišnjak i kretao se državnom cestom D-1 u smjeru Karlovca.
Dolaskom na navedeno mjesto iz neutvrđenog razloga vozilom prelazi na suprotni kolnički trak. U tom trenutku iz suprotnog smjera nailazi osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 56-godišnjakinja a koja u namjeri izbjegavanja sudara prelazi na lijevi kolnički trak. U tom trenutku 66-godišnjak se naglo vraća u svoj kolnički trak te udara u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći oboje vozača i 63-godišnja putnica iz automobila dubrovačkih registracijskih oznaka, teško su ozljeđeni. Materijalna šteta veća je od 20.000 kuna.
 



Stranica