Teško stradali biciklistkinja i motociklist

Jučer oko 15.40 sati u Karlovcu na Baniji, 35-godišnjakinja upravljala je biciklom i prednjim kotačem udarila u rubni kamen nogostupa nakon čega je zajedno s biciklom pala na asfaltnu površinu i teško se ozlijedila.

Jučer u večernjim satima u blizini prigradskog naselja Kamensko na županijskoj cesti, dogodila se prometna nesreća. Motociklom je upravljao 21-godišnjak koji je u zavoju zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni kolnički trak i udario u osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak. Tom prilikom motociklist je teško ozlijeđen, a nadležnom državnom odvjetvništvu bit će proslijeđeno izvješće
 

Jučer oko 15.40 sati u Karlovcu na Baniji, 35-godišnjakinja upravljala je biciklom i prednjim kotačem udarila u rubni kamen nogostupa nakon čega je zajedno s biciklom pala na asfaltnu površinu i teško se ozlijedila.

Jučer u večernjim satima u blizini prigradskog naselja Kamensko na županijskoj cesti, dogodila se prometna nesreća. Motociklom je upravljao 21-godišnjak koji je u zavoju zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni kolnički trak i udario u osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak. Tom prilikom motociklist je teško ozlijeđen, a nadležnom državnom odvjetvništvu bit će proslijeđeno izvješće.  



Stranica