Osumnjičeni da su u kući uzgajali marihuanu

Foto: PU karlovačka

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 28-godišnjakinjom.

Temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu jučer tijekom dana policijski službenici izvršili su pretragu doma i drugih prostorija na području Ozlja koje koriste 27-godišnjak i 28-godišnjakinja i tom prilikom pronašli posebno uređenu prostoriju za unutarnji uzgoj marihuane tzv. improvizirani laboratorij. Pretragom su pronađene ukupno 23 zasađene biljke cannabis marihuane visine od 7 do 62 centimetara, 239,8 grama suhe biljne mase nalik na cannabis marihuanu i oprema potrebna za uzgoj marihuane.

Također, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je i da su osumnjičeni tijekom travnja i svibnja ove godine 33-godišnjaku dali na uživanje drogu cannabis marihuanu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te omogućavanja trošenja droga, protiv osumnjičenika će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.
 



Stranica