Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama u Karlovcu i Ozlju

Foto: ilustracija

Jučer u 14 sati u Karlovcu, u Ulici Ivana Meštrovića, dogodila se prometna nesreća. Vozilom srpskih registracijskih oznaka upravljao je 84-godišnjak iz Topuskog, te je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario 55-godišnjeg pješaka iz Karlovca, koji je prelazio kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu. Pješak je teže ozlijeđen, a protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer u 18.50 sati u Karlovcu, u Ulici Ivana Gundulića, dogodila se prometna nesreća. Vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 36-godišnjakinja iz Ozlja, te je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udarila 22-godišnju pješakinju iz Karlovca, koja je prelazila kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu. Pješakinja je teže ozlijeđena, a protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer u 19.40 sati u Karlovcu, u naselju Goljaki turanjski, dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 52-godišnjak iz Karlovca, te je zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 1,69 g/kg izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Vozač je teže ozlijeđen, te protiv njega slijedi optužni prijedlog i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer u 11.45 sati u Ozlju, u naselju Jaškovo, dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 29-godišnjak iz Karlovca, koji je izgubio nadzor nad mopedom i pao na kolnik. Vozač je teže ozlijeđen, te protiv njega slijedi optužni prijedlog i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica