Prometna nesreća s poginulim osobama

Foto: ilustracija

Jučer oko 13.10 sati u Slunju, u mjestu Pavlovac, na državnoj cesti D1, 74-godišnjak iz Zagreba upravljao je osobnim automobilom marke Škoda Felicia, zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se iz smjera Slunja u smjeru Karlovca. U mjestu Pavlovac, iz još neutvrđenog razloga, vozilom prelazi na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom vozila udara u prednji dio osobnog automobila marke Opel Corsa, karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Slunja.
U prometnoj nesreći smrtno je stradao 40-godišnjak, te putnici u vozilu karlovačkih registracijskih oznaka, 51-godišnjakinja iz Slunja i desetogodišnje dijete, također iz Slunja. Vozač, 74-godišnji Zagrepčanin preminuo je u prostorijama Opće bolnice Karlovac.
Putnici u vozilu karlovačkih registracijskih oznaka, petogodišnje i devetogodišnje dijete iz Vrbovca, zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život, te su zadržani na liječenju, kao i njihova majka 36-godišnjakinja, iako je zadobila lakše tjelesne ozljede.
Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na 20 tisuća kuna.
Zbog vršenja očevida u vremenu od 13.10 do 16.18 sati promet državnom cestom D1, bio je u prekidu i odvijao se zaobilaznim pravcem.
Očevidom je rukovodio istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, u nazočnosti županijskog državnog odvjetnika. Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće.



Stranica