Krađa

U petak, 13. svibnja u Karlovcu, Put Svetog Nikole, iz nezaključane dvorišne zgrade vlasništvo 60-godišnjaka iz Karlovca, nepoznati počinitelj otuđio je bakreni dio rakijskog kotla i bakrenu leđnu prskalicu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer, 14. svibnja u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava 45-godišnjaka iz Karlovca, da je nepoznati počinitelj 11. svibnja na autobusnoj postaji kod bolnice Dubovac, njegovom sinu otuđio mobitel marke Nokia X2. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna.
 

U petak, 13. svibnja u Karlovcu, Put Svetog Nikole, iz nezaključane dvorišne zgrade vlasništvo 60-godišnjaka iz Karlovca, nepoznati počinitelj otuđio je bakreni dio rakijskog kotla i bakrenu leđnu prskalicu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer, 14. svibnja u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava 45-godišnjaka iz Karlovca, da je nepoznati počinitelj 11. svibnja na autobusnoj postaji kod bolnice Dubovac, njegovom sinu otuđio mobitel marke Nokia X2. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna.



Stranica