Proveden projekt Športom za bolji život

Foto: PP Slunj

U petak 25. ožujka u vremenu od 11 do 13 sati u školskoj sportskoj dvorani u Slunju promoviran je projekt Športom za bolji život, a koji su uz financijsku potporu UNDP-a Hrvatske organizirali Policijska postaja Slunj, Vijeće za prevenciju grada Slunja i Zajednica športskih udruga grada Slunja. Cilj ovog projekta je kroz razvoj športa utjecati na podizanje kvalitete života djece i mladih na području Slunja i okolice, te njihov interes i slobodno vrijeme animirati kroz športske aktivnosti.
Svojim nastupom sportove kojim se bave prezentirali su mladi iz Kickboxing kluba Tigar Slunj, Ženskog rukometnog kluba Drenak i Stolnoteniskog kluba Slunj. Plesnim koreografijama suvremene plesne tehnike prezentirale su članice plesne skupine Studio 23. Veliku pozornost okupljenih privukla je prezentacija Demo tima Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke,a aktivnost je završena nastupom rock grupe Full Stop.
Mladima je ukazano na vrijednosti zdravog življenja i mogućnost izbora u provođenju slobodnog vremena. Također, apelirano je na roditelje ali i cijelu društvenu zajednicu da svoju djecu i mlade usmjere u sport, kako bi učili nove sportske vještine i dokazivali se putem sporta, jer je sport u svakom slučaju učinkovit u borbi protiv negativnih utjecaja u društvu.



Stranica