Nadopuna događaja 'Opće opasna radnja'

Foto: ilustracija

Obavještavamo vas o nastavku kriminalističkog istraživanja vezanog za događaj remećenja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Karlovcu u Žumberačkoj ulici od nedjelje, 12. prosinca u svezi čega je na web stranicama Policijske uprave karlovačke 14. prosinca pod nazivom Opće opasna radnja objavljeno priopćenje o dijelu provedenog kriminalističkog istraživanja.
Osim što je započetim kriminalističkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da je 26-godišnjak iz Karlovca počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 263. KZ-a kao i da su trojica 26-godišnjaka iz Karlovca počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, u nastavku kriminalističkog istraživanja dodatno je utvrđena i osnovana sumnja da su trojica 26-godišnjaka iz Karlovca na štetu 18-godišnjaka iz Karlovca počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja iz čl. 331. st. 1. KZ-a i kazneno djelo teških tjelesnih ozljeda iz čl. 99 st. 1. i 4. KZ-a u svezi čl. 33. KZ-a.
Jučer tijekom dana sva trojica 26-godišnjaka su uz Kaznenu prijavu dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.
Napominjemo da se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile opisanim događajima. 



Stranica