Krađe

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 79 godina da su mu 26. listopada na vrata stana pozvonile dvije nepoznate ženske osobe i na prodaju mu nudile tekstil. Nakon što ih je pustio u stan i na trenutak ostavio bez nadzora, po njihovom odlasku iz stana, Karlovčanin je uočio da mu nedostaju novci. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Ozljanke stare 42 godine da joj je nepoznati počinitelj 27. listopada tijekom dopodnevnih sati u Karlovcu, na Trgu Milana Šuflaya, iz garderobe poslovnog prostora, otuđio torbu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima, novcem i drugo. Materijalna šteta je oko 600 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava predstavnika obrazovne ustanove iz Karlovca, gradska četvrt Stara zvijezda, da je tijekom dana od 10 do 12 sati nepoznati počinitelj iz učionice otuđio projektor. Materijalna šteta je oko 4 500 kuna.

U razdoblju od 23. do 28. listopada nepoznati počinitelj je u Slunju, u Lopašićevoj ulici, s prizemlja zgrade s bakrenih nosača izvadio i otuđio 21 metar bakrenih oluka. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica