Razriješena kaznena djela

U razdoblju od 15. do 18. listopada na željezničkoj stanici u Mrzlom Polju, u Karlovcu, nepoznati počinitelj otuđio je bicikl vlasništvo 44-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. 
 

Foto: ilustracija

Teška krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je četvero Karlovčana, i to dva stara 20 godina, te jedan 19 i jedan 22 godine, počinili kazneno djelo teške krađe, na način da su noću sa 17. na 18. svibnja provalili u trgovinu lovačkim priborom u Karlovcu, Zrinski trg, te otuđili novac i opremu za lov i ribolov. Materijalna šteta je 25 tisuća kuna. Protiv 22-godišnjaka je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu i Posebno izvješće protiv dva 20-godišnjaka i 19-godišnjaka.

Krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin star 20 godina tijekom srpnja 2007. godine u mjestu Pavlovac, grad Slunj, iz radnog stroja, vlasništvo poduzeća iz Slunja otuđio manju količinu dizel goriva. Materijalna šteta je 400 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđena je kaznena prijava.

Zlouporaba opojnih droga

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja nad 24-godišnjakom i 30-godišnjakom iz Slunja od strane policijskih službenika pretraženi su njihovi domovi i osobno vozilo, te je tom prilikom pronađena i oduzeta manja količina raznovrsnih opojnih droga. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podnijeta kaznena prijava, a Prekršajnom sudu u Karlovcu i optužni prijedlog.
 



Stranica