Oštećenje tuđe stvari

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 62 godine, da mu je tijekom dana 6. rujna nepoznati počinitelj u Dugoj Resi, Donjem Zvečaju, prerezao i odbacio u dvorište ogradu, koju je imao postavljenu uz vikend kuću. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Slunj zaprimljena prijava 51-godišnjaka iz Slunja, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 2. do 4. rujna, u Slunju, u Novom Selu, u nezaključanoj šupi izbušio tri pneumatika na njegovom traktoru. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 62 godine, da mu je tijekom dana 6. rujna nepoznati počinitelj u Dugoj Resi, Donjem Zvečaju, prerezao i odbacio u dvorište ogradu, koju je imao postavljenu uz vikend kuću. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Slunj zaprimljena prijava 51-godišnjaka iz Slunja, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 2. do 4. rujna, u Slunju, u Novom Selu, u nezaključanoj šupi izbušio tri pneumatika na njegovom traktoru. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.



Stranica