Krađe

Jučer u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Ogulinu i otuđio prijenosno računalo i nekoliko boca žestokog alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna. Jučer u prostorijama Policijske postaje Slunj 43-godišnjak iz Rijeke prijavio je da mu je nepoznati počinitelj unazad pet dana u mjestu Koranski Lug posjekao 15 stabala razne vrste drva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedeno kazneno djelo počinio 20-godišnjak iz Slunja koji je dio drva prodao, a dio je pronađen u šumi.

Jučer u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Ogulinu i otuđio prijenosno računalo i nekoliko boca žestokog alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Jučer u prostorijama Policijske postaje Slunj 43-godišnjak iz Rijeke prijavio je da mu je nepoznati počinitelj unazad pet dana u mjestu Koranski Lug posjekao 15 stabala razne vrste drva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedeno kazneno djelo počinio 20-godišnjak iz Slunja koji je dio drva prodao, a dio je pronađen u šumi.



Stranica