Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer, oko 15.20 sati u mjestu Tounj, došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti D-23 na način da je 60-godišnjak iz Zagreba upravljajući osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka i dolaskom u mjesto Tounj na raskrižju županijske i državne ceste prednjom stranom vozila udario u desnu bočnu stranu motocikla slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljala državljanka Slovenije starosti 38 godina i kretala se državnom cestom D-23. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je državljanka Slovenije. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna, a protiv vozača osobnog vozila slijedi podnošenje kaznene prijave. Jučer, oko 21.05 sati u Slunju, na Trgu dr. Franje Tuđmana, 80-godišnji pješak iz Slunja prilikom prelaska preko pješačkog prijelaza i penjanja na nogostup, izgubio je ravnotežu, te desnim dijelom tijela udario u prednji desni dio osobnog vozila marke Peugeot karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz smjera Karlovca upravljala 32-godišnjakinja iz Slunja. Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer, oko 20.35 sati na državnoj cesti D-23 u mjestu Generalski Stol, 41-godišnjak iz Generalskog Stola pod utjecajem alkohola (2,38 g/kg) prelazio je kolnik narečene ceste, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom prilikom na desnu stranu tijela pješaka desnim bočnim dijelom nalijeće osobo vozilo marke Volvo karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao iz smjera Senja u pravcu Duga Rese 62-godišnjak iz Duga Rese. Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

Jučer, oko 15.20 sati u mjestu Tounj, došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti D-23 na način da je 60-godišnjak iz Zagreba upravljajući osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka i dolaskom u mjesto Tounj na raskrižju županijske i državne ceste prednjom stranom vozila udario u desnu bočnu stranu motocikla slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljala državljanka Slovenije starosti 38 godina i kretala se državnom cestom D-23. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je državljanka Slovenije. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna, a protiv vozača osobnog vozila slijedi podnošenje kaznene prijave.

Jučer, oko 21.05 sati u Slunju, na Trgu dr. Franje Tuđmana, 80-godišnji pješak iz Slunja prilikom prelaska preko pješačkog prijelaza i penjanja na nogostup, izgubio je ravnotežu, te desnim dijelom tijela udario u prednji desni dio osobnog vozila marke Peugeot karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz smjera Karlovca upravljala 32-godišnjakinja iz Slunja. Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer, oko 20.35 sati na državnoj cesti D-23 u mjestu Generalski Stol, 41-godišnjak iz Generalskog Stola pod utjecajem alkohola (2,38 g/kg) prelazio je kolnik narečene ceste, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom prilikom na desnu stranu tijela pješaka desnim bočnim dijelom nalijeće osobo vozilo marke Volvo karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao iz smjera Senja u pravcu Duga Rese 62-godišnjak iz Duga Rese. Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica