Teške krađe

U razdoblju od 17. do 24. lipnja, u Dugoj Resi, naselje Donji Zvečaj, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 56-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio televizor i dvije glazbene linije. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. U razdoblju od 17. do 24. lipnja, u Dugoj Resi, naselje Donji Zvečaj, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 62-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio električnu lančanu pilu za drvo, električni šišač za živicu i električnu bušilicu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer u jutarnjim satima, u Karlovcu, nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 68-godišnjaka iz Karlovca i iz istog otuđio display pločicu autoradia marke Sony. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U razdoblju od 17. do 24. lipnja, u Dugoj Resi, naselje Donji Zvečaj, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 56-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio televizor i dvije glazbene linije. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

U razdoblju od 17. do 24. lipnja, u Dugoj Resi, naselje Donji Zvečaj, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću 62-godišnjaka iz Zagreba, te otuđio električnu lančanu pilu za drvo, električni šišač za živicu i električnu bušilicu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer u jutarnjim satima, u Karlovcu, nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 68-godišnjaka iz Karlovca i iz istog otuđio display pločicu autoradia marke Sony. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.



Stranica