Teške krađe

Foto: ilustracija

U razdoblju od 22. do 23. lipnja nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću u mjestu Belaj, općina Barilović, od kuda je otuđio televizor, DVD uređaj, dva prijemnika i drugo. Potom je provalio u dvorišnu zgradu, te je otuđio trimer, brusilice, bušilice i alat, a iz dvorišta je iskopao i otuđio više desetaka stabljika ukrasnog bilja. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

Jučer u razdoblju od 13 do 16 sati nepoznati počinitelj je u Vojniću, u mjestu Krstinja, provalio u kuću vlasništvo 73-godišnjaka, te je otuđio novac.

U razdoblju od 22. do 23. lipnja nepoznati počinitelj je provalio u prostor pilane u Ogulinu, u mjestu Žegar, te je otuđio tri motorne pile. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U razdoblju od 17. do 23. lipnja nepoznati počinitelj je provalio u skladište Elektre u Ogulinu, mjesto Žegar, te je otuđio oko 1 500 kg aluminijske žice. Materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna.

Tijekom noći s 22. na 23. lipnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici Pavla Vitezovića provalio u drvarnicu vlasništvo Karlovčanke starosti 26 godina, te je otuđio dva bicikla i jednu samohodnu motornu kosilicu. Materijalna šteta je oko 4 500 kuna.

U razdoblju od 21. do 23. lipnja nepoznati počinitelj je provalio u jedan radni stroj i u dva traktora koji su bili parkirani u šumskom predjelu Pištanica, općina Rakovica, vlasništvo poduzeća iz Karlovca, te je otuđio dva akumulatora i oko 100 litara dizel goriva. Ukupna materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica