Krađe

Foto: ilustracija

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 18 godina, da joj je nepoznati počinitelj 9. lipnja oko 23 sata iz ruke istrgnuo torbicu u kojoj su se nalazila dva mobilna telefona. Materijalna šteta je oko 700 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 56 godina, da je nepoznati počinitelj iz stana u naselju Rakovac u Karlovcu, otuđio prijenosno računalo. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 58-godišnjaka iz Karlovca da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 9. do 10. lipnja u vremenu od 22 do 6 sati, otuđio vatrogasne cijevi iz stambene zgrade u Ulici Marina Držića u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 2 700 kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Vojnić zaprimljena prijava 26-godišnjaka iz Vojnića da mu je nepoznati počinitelj 8. lipnja,  između 21 i 22 sata, dok se nalazio u kino dvorani otuđio mobilni telefon marke Samsung. Materijalna šteta je oko 600 kuna.



Stranica