Teške krađe

Foto: ilustracija

U razdoblju od 22. do 24. svibnja u Vrhu Draganićkom, općina Draganić, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo Karlovčanina starosti 71 godinu, te je otuđio samohodnu motornu kosilicu i nešto kuhinjskog pribora. Materijalna šteta je oko 14 tisuće kuna.

U razdoblju od 21. do 24. svibnja na Gažanskom trgu u Karlovcu nepoznati je počinitelj provalio u prostorije skladišta i radionice poduzeća iz Jastrebarskog, te je otuđio više desetaka metara podzemnog električnog kabela, a s više električnih aparata je odsjekao i otuđio priključne kabele. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava državljanina Austrije starosti 65 godina, da mu je nepoznati počinitelj 23. svibnja oko 21 sat, dok je spavao u svom parkiranom kamper vozilu na odmorištu Dobra – zapad, otuđio dva mobitela marke Nokia te nešto novaca iz novčanika. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

S 23. na 24. svibnja od 15 do 11.30 sati u šumi Štrekovac u Karlovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kamp kućicu vlasništvo Karlovčanina starosti 45 godina, te je otuđio jedan akumulator, radio kazetofon s CD-om, plinsku bocu, neispravni mobitel i kotač za građevinska kolica. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava vlasnika ugostiteljskog objekta iz Logorišta kod Karlovca, da je nepoznati počinitelj tijekom noći  s 21. na 22. svibnja, provalio u ugostiteljski objekt, te iz kase otuđio nešto novaca. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.



Stranica