Razriješena kaznena djela

Teške krađe - provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 43 godine tijekom dva navrata i to: tijekom noći s 27. na 28. srpnja i tijekom noći s 28. na 29. kolovoza 2009 godine, provalio u isti gospodarski objekt u mjestu Belaj, općina Barilović, vlasništvo Karlovčanke starosti 32 godine, a koji je tada otuđio veću količinu alata i aparat za zavarivanje. Ukupna materijalna šteta je 19 tisuća kuna, a protiv počinitelja je proslijeđeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 43 godine tijekom dva navrata i to: tijekom noći s 27. na 28. srpnja i tijekom noći s 28. na 29. kolovoza 2009 godine, provalio u isti gospodarski objekt u mjestu Belaj, općina Barilović, vlasništvo Karlovčanke starosti 32 godine, a koji je tada otuđio veću količinu alata i aparat za zavarivanje. Ukupna materijalna šteta je 19 tisuća kuna, a protiv počinitelja je proslijeđeno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.
 

Šumske krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 55-godišnjak iz Generalskog Stola u razdoblju od 1. do 15. ožujka ove godine iz gospodarske jedinice Dobra u mjestu Generalski Stol otuđio drva u količini od 16,63 kubika, vlasništvo šumarije iz Duge Rese. Materijalna šteta je 2 369 kuna, a protiv počinitelja bit će proslijeđeno Posebno izvješće.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 50-godišnjak iz Generalskog Stola u razdoblju od 1. do 15. ožujka ove godine iz gospodarske jedinice Dobra u mjestu Generalski Stol otuđio drva u količini od 35,49 kubika, vlasništvo šumarije iz Duge Rese. Materijalna šteta je 5 139 kuna, a protiv počinitelja bit će proslijeđeno Posebno izvješće.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 63-godišnjak i 55-godišnjak, obojica iz Generalskog Stola u razdoblju od 1. do 15. ožujka ove godine iz gospodarske jedinice Dobra u mjestu Generalski Stol otuđili drva u količini od 5,46 kubika, vlasništvo šumarije iz Duge Rese. Materijalna šteta je 778 kuna, a protiv počinitelja bit će proslijeđeno Posebno izvješće.


Stranica