Teške krađe

Foto: ilustracija

Jučer, u ranim jutarnjim satima nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Karlovcu u Šulekovoj ulici, te je otuđio novac i alkoholna pića, a potom je u hodniku iste zgrade provalio u aparat za kavu od kuda je također otuđio novac. Ukupna materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 2. svibnja nepoznati je počinitelj u Karlovcu u Ulici Rakovac provalio u skladište poduzeća iz Karlovca, kojom prilikom ništa nije otuđio.

U razdoblju od 27. travnja do 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Plaškom, vlasništvo 56-godišnjaka, te je otuđio rotacijsku vrtnu kosilicu. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Jučer tijekom dopodneva, nakon zaprimljene dojave o aktiviranju alarma u poduzeću u Karlovcu, Ulica Banija, policijski službenici su na mjestu događaja zatekli nepoznatu mušku osobu koja je po dolasku policijskih službenika pobjegla. U poduzeću je izvršen očevid te je utvrđeno da je nepoznati počinitelj provalio u poduzeće, gdje je razbio senzor za alarm ali ništa nije otuđio. Slijedi kriminalistički istraživanje.



Stranica