Teške krađe

Tijekom noći s 23. na 24. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil marke Fiat Tipo, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo Karlovčanke starosti 25 godina, koje je bilo parkirano ispred stambene zgrade u Karlovcu u Ulici Luščić te je otuđio radio kasetofon, dva zvučnika i jedan retrovizor. Materijalna šteta je oko 500 kuna. Tijekom noći s 23. na 24. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju u mjestu Grabovac, općina Rakovica, te iz registar kase otuđio polog, a s polica određenu količinu raznih cigareta, upaljača, alkoholnog pića i slatkiša. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 23. na 24. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil marke Fiat Tipo, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo Karlovčanke starosti 25 godina, koje je bilo parkirano ispred stambene zgrade u Karlovcu u Ulici Luščić te je otuđio radio kasetofon, dva zvučnika i jedan retrovizor. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

Tijekom noći s 23. na 24. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju u mjestu Grabovac, općina Rakovica, te iz registar kase otuđio polog, a s polica određenu količinu raznih cigareta, upaljača, alkoholnog pića i slatkiša. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.



Stranica