Teške krađe

U razdoblju od 11. do 17. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u skladište trgovine vodoinstalaterskog materijala u Karlovcu u Gajevoj ulici od kuda je otuđio vodoinstalatersku galanteriju u vrijednosti oko 13 tisuća kuna. U razdoblju od 20. do 23. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u spremište za plinske boce supermarketa u Karlovcu u Ulici kralja Petra Krešimira IV., te otuđio osam komada plinskih boca zapremine deset kilograma, a koje služe za pogon viličara. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Foto: ilustracija

U razdoblju od 11. do 17. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u skladište trgovine vodoinstalaterskog materijala u Karlovcu u Gajevoj ulici od kuda je otuđio vodoinstalatersku galanteriju u vrijednosti oko 13 tisuća kuna.

U razdoblju od 20. do 23. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u spremište za plinske boce supermarketa u Karlovcu u Ulici kralja Petra Krešimira IV., te otuđio osam komada plinskih boca zapremine deset kilograma, a koje služe za pogon viličara. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.



Stranica