Teške krađe provaljivanjem

U vremenskom periodu od 13. veljače od 13 sati do 15. veljače do 6 sati, na Trgu Josipa Broza u Karlovcu, provaljeno je u kiosk, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, a od kuda je otuđeno više kutija cigareta i žvakaćih guma. Materijalna šteta je oko 700 kuna. U vremenskom periodu od 7. veljače do 15. veljače, nepoznati je počinitelj uporabom tjelesne snage izbio ulazna vrata recepcije autokampa u Dugoj Resi, vlasništvo 50-godišnjakinje, kojom prilikom je unutrašnjost recepcije razbacana ali ništa nije otuđeno. Materijalna šteta je oko 100 kuna. Tijekom noći s 14. na 15. veljače, u vremenu od 18 do 7.50 sati provaljeno je u podrum dvorišne zgrade u Ozlju, mjestu Zorkovac, vlasništvo 41-godišnjaka, od kuda je otuđeno oko 60 kg krumpira, oko 25 litara vina, te iz zamrzivača oko 50 kg svinjskog mesa. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

U vremenskom periodu od 13. veljače od 13 sati do 15. veljače do 6 sati, na Trgu Josipa Broza u Karlovcu, provaljeno je u kiosk, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, a od kuda je otuđeno više kutija cigareta i žvakaćih guma. Materijalna šteta je oko 700 kuna.

U vremenskom periodu od 7. veljače do 15. veljače, nepoznati je počinitelj uporabom tjelesne snage izbio ulazna vrata recepcije autokampa u Dugoj Resi, vlasništvo 50-godišnjakinje, kojom prilikom je unutrašnjost recepcije razbacana ali ništa nije otuđeno. Materijalna šteta je oko 100 kuna.

Tijekom noći s 14. na 15. veljače, u vremenu od 18 do 7.50 sati provaljeno je u podrum dvorišne zgrade u Ozlju, mjestu Zorkovac, vlasništvo 41-godišnjaka, od kuda je otuđeno oko 60 kg krumpira, oko 25 litara vina, te iz zamrzivača oko 50 kg svinjskog mesa. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica