Humanitarna akcija PU karlovačke

Foto: PU karlovačka

U jednom od najljepših razdoblja, u vremenu došašća, kada svi s nestrpljenjem iščekujemo nadolazeći blagdan Božića, Policijska uprava karlovačka, organizirala je među svojim djelatnicima humanitarnu akciju na temelju dobrovoljnih priloga prema vlastitim mogućnostima i osobnom nahođenju djelatnika, a u cilju kupnje prigodnog poklona štićenicima Centra za rehabilitaciju Ozalj Jaškovo.
U akciji je prikupljeno ukupno 10 310 kuna, a u koordinaciji sa stručnim timom Centra za rehabilitaciju donijeta je odluka da se za rehabilitaciju štićenika kupi namjensko terapijsko pomagalo u iznosu od 6 550 kuna.
Danas u 11.30 sati u prostorijama Centra za rehabilitaciju Ozalj Jaškovo, načelnik Policijske uprave karlovačke, Josip Ćelić, sa suradnicima, uručio je ravnateljici i štićenicima prigodni poklon u ime Policijske uprave karlovačke.
S obzirom da je nakon kupnje prigodnog poklona ostalo 3 760 kuna, ista sredstva su za potrebe liječenja djeteta Jakova Rubida iz Karlovca, uplaćena na žiro račun Karlovačke banke, namijenjen isključivo za te potrebe.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim djelatnicima Policijske uprave karlovačke i članovima Udruge specijalne jedinice policije PU karlovačke Grom i IPA-e Karlovac, na sudjelovanju u akciji te njihovom nesebičnom darivanju.



Stranica