Preventivna akcija Postaje prometne policije Karlovac

Djelatnici Postaje prometne policije Karlovac, povodom nadolazećih blagdana, u srijedu, 23. prosinca, u vremenu od 9 do 11 sati provest će preventivnu akciju prigodnog darivanja sudionika u prometu i to na nadzornim punktovima u Ulici Banija i u Ulici Dubovac gdje će se vozačima dijeliti promidžbeni materijali (olovke, privjesci, reflektirajući prsluci i kalendari). Ova akcija Postaje prometne policije Karlovac nastavit će se i u vremenskom periodu od 23. prosinca 2009. do 2. siječnja 2010. godine, kada će se prilikom redovite kontrole prometa sudionicima dijeliti prigodni kalendari.

Foto: ilustracija

Djelatnici Postaje prometne policije Karlovac, povodom nadolazećih blagdana, u srijedu, 23. prosinca, u vremenu od 9 do 11 sati provest će preventivnu akciju prigodnog darivanja sudionika u prometu i to na nadzornim punktovima u Ulici Banija i u Ulici Dubovac gdje će se vozačima dijeliti promidžbeni materijali (olovke, privjesci, reflektirajući prsluci i kalendari).
Ova akcija Postaje prometne policije Karlovac nastavit će se i u  vremenskom periodu od 23. prosinca 2009. do 2. siječnja 2010. godine, kada će se prilikom redovite kontrole prometa sudionicima dijeliti prigodni kalendari.



Stranica