Razriješena kaznena djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu, tijekom noći s 3. na 4. lipnja ove godine, s parkirališta u Matoševoj ulici u Karlovcu otuđio osobni automobil marke Fiat Uno, vlasništvo Karlovčana starosti 56 godina, a tijekom dana 4. lipnja, s parkirališta u Dubrovačkoj ulici u Karlovcu otuđio je još jedan osobni automobil marke Fiat Uno, vlasništvo Karlovčanke starosti 38 godina. Ukupna materijalna šteta je 12 tisuća kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća.

Oduzimanje vozila na motorni pogon

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 21 godinu, tijekom noći s 3. na 4. lipnja ove godine, s parkirališta u Matoševoj ulici u Karlovcu otuđio osobni automobil marke Fiat Uno, vlasništvo Karlovčana starosti 56 godina, a tijekom dana 4. lipnja, s parkirališta u Dubrovačkoj ulici u Karlovcu otuđio je još jedan osobni automobil marke Fiat Uno, vlasništvo Karlovčanke starosti 38 godina. Ukupna materijalna šteta je 12 tisuća kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća.

Drska krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 18 godina, 6. studenog ove godine, iz trgovine Konzum u Karlovcu, otuđio 6 100 kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća.



Stranica