Izvješće povodom osiguranja nogometne utakmice

Jučer, u vremenu od 20.15 do 22.05 sati na stadionu Branko Čavlović – Čavlek u Karlovcu, odigrana je nogometna utakmica 1. Hrvatske nogometne lige između NK "Karlovca" i NK "Dinama" Zagreb, kojom prilikom je utakmici nazočilo oko 4 500 posjetitelja od kojih tisuću gostujućih. U prostorije policije privedeno je 25 osoba od kojih je 21 osoba dovedena preventivno zbog alkoholiziranosti i protupravnog ponašanja, dok su svega 4 osobe prekršajno sankcionirane i to u dva slučaja zbog činjenja prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i u dva slučaja zbog činjenja prekršaja po Zakonu o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima. I ova odigrana utakmica na području grada Karlovca dokaz je da se nogometne utakmice mogu odigrati isključivo u jednom prijateljskom i natjecateljskom duhu.

Jučer, u vremenu od 20.15 do 22.05 sati na stadionu Branko Čavlović – Čavlek u Karlovcu, odigrana je nogometna utakmica 1. Hrvatske nogometne lige između NK Karlovca i NK Dinama Zagreb, kojom prilikom je utakmici nazočilo oko 4 500 posjetitelja od kojih tisuću gostujućih. U prostorije policije privedeno je 25 osoba od kojih je 21 osoba dovedena preventivno zbog alkoholiziranosti i protupravnog ponašanja, dok su svega 4 osobe prekršajno sankcionirane i to u dva slučaja zbog činjenja prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i u dva slučaja zbog činjenja prekršaja po Zakonu o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

I ova odigrana utakmica na području grada Karlovca dokaz je da se nogometne utakmice mogu odigrati isključivo u jednom prijateljskom i natjecateljskom duhu.



Stranica