Prometne nesreće s teško i lakše ozlijeđenim osobama

Foto: ilustracija
Jučer u dopodnevnim satima na državnoj cesti D-1 u mjestu Donji Budački zbog neprilagođene brzine osobni automobil bosanskih registarskih oznaka sletio je van kolnika, udario u zemljani obrov uz rub kolnika, a nakon čega je vozilo bilo odbačeno u zrak, prevrnulo se i palo na osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka koji je bio parkiran na prilaznom putu. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u osobnom automobilu bosanskih registarskih oznaka, dok su vozačica i druga putnica u istom osobnom automobilu zadobile lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna.

Jučer u dopodnevnim satima u Karlovcu u naselju Borlin vozačica osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka izgubila je nadzor nad upravljačem, te udarila u teretni automobil slovenskih registarskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog smjera. U prometnoj nesreći vozačica osobnog automobila je zadobila teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna.

Jučer u ranim jutarnjim satima na autocesti A-1 prilikom izlaska iz tunela Mala Kapela, osobni automobil gospićkih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine sletio je van kolnika, a kojom prilikom je putnica u osobnom automobilu zadobila teške tjelesne ozljede, a putnik lake tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna. 



Stranica