Prometne nesreće s lakše i teže ozlijeđenim osobama

Foto: ilustracija
Jučer u 13.10 sati u mjestu Belajska Vinica, 48-godišnjak iz Barilovića, upravljao je osobnim automobilom marke Škoda Felicia, karlovačkih registarskih oznaka i kretao se od smjera Duge Rese u smjeru Belajskih Poljica. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola (2,96 g/kg) slijeće van ceste, te udara u prometni znak, a potom i u betonski zid. U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.  

Jučer u 12.20 sati na DC-23 u Dugoj Resi, Trg Nikole Šubića Zrinskog, 42-godišnjak iz Duge Rese upravljajući osobnim vozilom marke Opel Corsa, karlovačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine udario je vozilom u 79-godišnju pješakinju iz Duge Rese, koja je u tom trenutku prelazila cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza. Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, a protiv vozača slijedi kaznena prijava.
 
Jučer oko 16.35 sati u mjestu Veljun, grad Slunj, na DC-1, 37-godišnjakinja iz Velike Gorice upravljala je osobnim vozilom marke Citroen C-3, zagrebačkih registarskih oznaka i kretala se u smjeru Slunja. Zbog neprilagođene brzine prelazi na suprotni kolnički trak, te udara u osobno vozilo marke VW Polo, zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak iz Samobora. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su oba vozača, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 42-godišnja i 12-godišnja putnica iz osobnog vozila marke VW Polo. Materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna, a protiv vozačice slijedi kaznena prijava.


Stranica