Izbjegavanje carinskog nadzora

Jučer u večernjim satima u mjestu Cetingrad zaustavljen je osobni automobil švicarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak iz Senja. Pregledom vozila pronađeno je 50 šteka raznih vrsta cigareta nadzornih markica Bosne i Hercegovine, koje su prokrijumčarene iz Bosne i Hercegovine. Cigarete su oduzete, a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava. Jučer oko 20.20 sati na Međunarodnom graničnom prijelazu Maljevac kontroliran je osobni automobil njemačkih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 60-godišnjak iz Obrovca. Pregledom vozila pronađeno je 19 kutija raznih vrsta cigareta nadzornih markica Bosne i Hercegovine, koje nisu prijavljene prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Cigarete su oduzete, a počinitelju je naplaćena mandatna kazna.

Foto: ilustracija
Jučer u večernjim satima u mjestu Cetingrad zaustavljen je osobni automobil švicarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak iz Senja. Pregledom vozila pronađeno je 50 šteka raznih vrsta cigareta nadzornih markica Bosne i Hercegovine, koje su prokrijumčarene iz Bosne i Hercegovine. Cigarete su oduzete, a protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Jučer oko 20.20 sati na Međunarodnom graničnom prijelazu Maljevac kontroliran je osobni automobil njemačkih nacionalnih oznaka s kojim je upravljao 60-godišnjak iz Obrovca. Pregledom vozila pronađeno je 19 kutija raznih vrsta cigareta nadzornih markica Bosne i Hercegovine, koje nisu prijavljene prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Cigarete su oduzete, a počinitelju je naplaćena mandatna kazna.


Stranica