Krađe

Noću sa 14. na 15. kolovoza u Karlovcu je iz dvorišta obiteljske kuće otuđen neregistrirani moped marke Peugeot, star oko deset godina vlasništvo 36-godišnje Karlovčanke. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. U petak, 14. kolovoza, 37-godišnjaku iz Ozlja otuđena je bankovna kartica, te je s bankomata u Ozlju u dva navrata podignuto ukupno četiri tisuće kuna. Noću sa 14. na 15. kolovoza provaljeno je u drvarnu stambene zgrade u Karlovcu, iz koje su otuđena dva bicikla vlasništvo 18-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

Noću sa 14. na 15. kolovoza u Karlovcu je iz dvorišta obiteljske kuće otuđen neregistrirani moped marke Peugeot, star oko deset godina vlasništvo 36-godišnje Karlovčanke. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

U petak, 14. kolovoza, 37-godišnjaku iz Ozlja otuđena je bankovna kartica, te je s bankomata u Ozlju u dva navrata podignuto ukupno četiri tisuće kuna.

Noću sa 14. na 15. kolovoza provaljeno je u drvarnu stambene zgrade u Karlovcu, iz koje su otuđena dva bicikla vlasništvo 18-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica